top of page

copyright

dit artikel bevat belangrijke informatie met betrekking tot het auteursrecht van deze website. door het gebruik van deze website stemt u in met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet. lees dit artikel zorgvuldig door voordat u de website gebruikt.

1 auteursrecht

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video's, grafieken en logo's, is beschermd door het auteursrecht en andere toepasselijke wetten inzake intellectueel eigendom. Tenzij anders vermeld, berust het auteursrecht van de inhoud op deze website bij ons of bij de oorspronkelijke auteursrechthouders.

2 gebruiks- beperkingen

Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden, publiceren, tentoonstellen, uitvoeren of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteursrechthouder, tenzij dit uitdrukkelijk is toegestaan volgens het auteursrecht.

3 toestemming

Als u gebruik wilt maken van de inhoud van deze website, dient u schriftelijke toestemming te verkrijgen van de auteursrechthouder. Neem hiervoor contact met ons op via de contactgegevens die op deze website vermeld staan. Het ontbreken van een expliciete auteursrechtvermelding op een specifieke pagina of inhoud betekent niet dat deze inhoud vrij is van auteursrechten.

4 inbreuk op het auteursrecht

Wij streven ernaar om de auteursrechten van anderen te respecteren en verwachten hetzelfde van gebruikers van deze website. Als u van mening bent dat uw auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming op deze website wordt gebruikt, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat wij de kwestie kunnen onderzoeken en passende maatregelen kunnen nemen.

5 beperking van aansprakelijkheid

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de inhoud op deze website geen inbreuk maakt op de auteursrechten van anderen, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele inbreuken veroorzaakt door gebruikers van deze website. Elke gebruiker is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde toestemming voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

6 wijzigingen

We behouden ons het recht voor om dit copyright-artikel op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig dit artikel te controleren op eventuele wijzigingen. Het voortgezette gebruik van deze website na het plaatsen van wijzigingen houdt in dat u akkoord gaat met het gewijzigde copyright-beleid.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit copyright-artikel, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op deze website.

 

Laatst bijgewerkt: 31 mei 2023

bottom of page