top of page
Image by Alex wong

De kracht van AI op maat

In de wereld van AI heb je niet genoeg aan één standaard oplossing

dat is exact waar onze digitale AI assistent PAItello uitblinkt.

In tegenstelling tot open source oplossingen zoals ChatGPT, biedt PAItello een gepersonaliseerde ai chatbot ervaring die perfect aansluit bij de behoeften en dynamiek  van je eigen organisatie.

Betrouwbare kennisbron op maat

PAItello wordt gevoed door betrouwbare kennisbronnen in de organisatie. het  begrijpt de specifieke kennis, processen en data. Niet zoals ChatGPT, die alleen gevonden teksten op het internet presenteert. PAItello biedt inzichten die helpen bij het functioneren van de medewerkers en het bereiken van de doelen van de organisatie.   

Individuele gebruikerservaring

Iedere medewerker ervaart PAItello op een eigen wijze. PAItello past zich namelijk aan individuele werkstijlen en behoeften aan, iets wat een generieke oplossing zoals ChatGPT niet kan evenaren.

Superieure ondersteuning

Als gebruiker van PAItello geniet u van toegewijde ondersteuning van ons team. We staan klaar om te helpen het meeste uit uw AI-assistent te halen. Dit soort persoonlijke service is niet gebruikelijk bij open oplossingen zoals ChatGPT.

Optimaal beveiligd

PAItello is een AI oplossing op maat met superieure beveiliging. data blijft binnen de grenzen van de organisatie. er worden geen documenten geüpload. Alleen geïndexeerde informatie wordt verwerkt in een optimaal beveiligde cloud die voldoet aan de hoogste security standaarden. 

Geïntegreerde workflow

PAItello past naadloos in de bestaande workflows, waardoor het een natuurlijk onderdeel wordt van de bedrijfsvoering. Een generieke oplossing als ChatGPT, kan onmogelijk zo goed aansluiten bij de organisatie specifieke processen en systemen.

Kies voor PAItello

In de wereld van AI is maatwerk de sleutel om AI volledig tot zijn recht te laten komen. Kies voor PAItello - de op maat gemaakt AI assistant die de unieke behoefte van individuen en bedrijven begrijpt én tegelijkertijd een ongeëvenaard niveau van betrouwbaarheid, veiligheid en ondersteuning biedt zoals dat niet door andere open source oplossingen wordt geboden. Kies PAItello voor veilige, efficiënte AI-assistent op maat  

Image by ilgmyzin
bottom of page