top of page

Introductie van PAItello op de Zorg & ICT in de Jaarbeurs – juni 2023

Bijgewerkt op: 10 okt. 2023

Op de beurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs op 13, 14 en 15 juni 2023 hebben wij PAItello, onze geavanceerde bedrijfschatbot, geïntroduceerd.


PAItello vertegenwoordigt een nieuwe generatie chatbots die menselijke interactie nabootsen en tegelijkertijd de voordelen van kunstmatige intelligentie benutten. Het doel is om zorgverleners te ondersteunen, processen te stroomlijnen en meer tijd over te houden voor de patiëntenzorg.

Wat PAItello onderscheidt van traditionele chatbots is het vermogen om natuurlijke taal te begrijpen en contextuele informatie te verwerken. Er wordt gebruik gemaakt van Large Language Models getraind op eigen kennisbronnen. Dit is een type generatieve AI zoals de meesten dit inmiddels kennen van ChatGPT. Toepassing van deze generatieve AI stelt PAItello in staat om betekenisvolle gesprekken te voeren en ad-hoc de juiste antwoorden en oplossingen te bieden gebaseerd op gecontroleerde en gevalideerde informatie vanuit de eigen organisatie. Er wordt dus niets voor-gedefinieerd of voor-geprogrammeerd.


Het leerproces van de chatbot wordt constant gevoed door de feedback van gebruikers, waardoor hij voortdurend verbetert en evolueert.


We zagen enorm enthousiaste reacties van de bezoekers aan onze stand. Door allerlei vragen en verzoeken af te handelen over functionele en procedurele zaken en te helpen bij het opstellen van plannen, verslagen en e-mails, stelt PAItello zorgverleners in staat om zich te concentreren op complexere taken en directe patiëntenzorg.


We zijn trots op de vele positieve reacties die we hebben ontvangen en zijn verheugd om PAItello verder te ontwikkelen en implementeren in verschillende zorginstellingen. We zijn vastbesloten om voortdurend te innoveren en de beste en meest innovatieve oplossingen te bieden met een bijzondere focus op organisaties in de zorg.


Benieuwd naar PAItello en hoe het uw zorginstelling kan transformeren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek zelf de vele mogelijkheden van deze revolutionaire bedrijfschatbot PAItello.


42 weergaven0 opmerkingen

Comments


Benieuwd naar de mogelijkheden met PAItello

bottom of page