top of page

Partners in AI ontwikkelt PAItello: de baanbrekende AI-assistentie voor versneld werken & leren

Bijgewerkt op: 10 okt. 2023
Jos Arets, Vivian Heijnen, Embla Bouma en Wim van de Brug zijn het bedrijf Partners in AI gestart.

"Met ons baanbrekende AI-platform PAItello helpen we organisaties het werken en leren radicaal te versnellen en te verbeteren. PAItello, als innovatieve persoonlijke assistent maakt werken voor medewerkers efficiënter, effectiever en plezieriger."

PAItello maakt gebruik van de geavanceerde taalverwerkingstechnologie van OpenAI en onderscheidt zich van ChatGPT door een compleet AI-platform te bieden dat getraind wordt op de kennisbronnen van de organisatie. Alle kennis, waarover de organisatie beschikt (de collectieve intelligentie), kan aan PAItello worden toegevoegd. Hiermee wordt een betrouwbare en gevalideerde kennisomgeving gecreëerd zodat alle medewerkers binnen de organisatie op een veilige wijze gebruik kunnen maken van de geavanceerde AI-functionaliteit. Zo ondersteunt PAItello medewerkers bij de uitvoering van taken volgens de standaarden van de organisatie.

Maar PAItello gaat nog verder. Deze AI-assistent functioneert als een persoonlijke trainer of coach en brengt gepersonaliseerd leren voor elke medewerker binnen handbereik. PAItello ondersteunt medewerkers in hun vakgebied, bijvoorbeeld bij stressmanagement, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

PAItello biedt oplossingen voor organisaties in verschillende situaties, waaronder tekorten op de arbeidsmarkt, de ambitie om een aantrekkelijke werkgever te zijn, bij een tekort aan (gespecialiseerde) menskracht, het voorkomen van een te hoge werkdruk, het 24/7 toegankelijk maken van alle beschikbare kennis en expertise, en het ontwikkelen van een virtuele helpdesk.

Verder maakt PAItello de ontwikkeling van superexperts mogelijk door het combineren van expertise in verschillende vakgebieden. Dit zorgt ervoor dat medewerkers kunnen profiteren van de kennis van de best presterende individuen en experts binnen de organisatie.

Met de introductie van PAItello zet Partners in AI een grote stap in het realiseren van de missie: het versterken van mens én organisatie. Partners in AI begeleidt bedrijven volledig bij het in kaart brengen van hun kennisinfrastructuur om de juiste gevalideerde kennisbronnen te identificeren voor PAItello. Dankzij deze bedrijfsspecifieke aanpak kan PAItello naadloos aansluiten op de unieke behoeften van elk bedrijf en elke branche.

Voor meer informatie over PAItello en de unieke aanpak van Partners in AI, bezoek www.partnersinai.com en www.paitello.com.


Tenslotte vermelden wij graag dat we samen met Business Partners de krachten bundelen om een volgende stap te zetten in de toekomst van werken en leren. Heb je interesse, kijk dan op: Business Partners

33 weergaven0 opmerkingen

Comments


Benieuwd naar de mogelijkheden met PAItello

bottom of page