top of page

PAItello

PAItello is een gepersonaliseerde AI mentor die iedere medewerker individueel coacht. 

Geen voorgeprogrammeerde chatbot maar een interactieve AI bot

die gesprekken voert en realtime antwoorden genereert op basis van 

alle actuele en gevalideerde informatie binnen de eigen organisatie.

Daardoor is informatie niet vervuild met kennis van het internet.

 

Alle informatie van de organisatie is binnen seconden beschikbaar

en te bevragen via diverse AI gesprekstypen

ai bedrijfschatbot

AI Chat

PAItello is een geavandeerde chatbot voor bedrijven. chatten is waarschijnlijk de meest bekende en meest gebruikte functie.

net zoals met chatGPT kun je met PAItello een gesprek voeren. De kennis en daarmee de onderwerpen waarover PAItello kan meepraten, worden in overleg bepaald. het betreft te allen tijde gevalideerde kennis en informatie.  

de chatfunctie is ingericht om kort en krachtig te antwoorden.  

adaptief leren

AI Trainer

de Trainer functie leert je automatisch om meer kennis over een onderwerp te krijgen. 

PAItello kan worden ingericht als adaptieve leertool om belangrijke kennis en competenties up-to-date te krijgen en te behouden. hierdoor beschik je altijd over de kennis die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Learning & Development afdelingen kunnen de mogelijkheden maximaal benutten door medewerkers pasklare training aan te bieden.  

stap voor stap instructies

AI Instructie

vraag aan PAItello Instructie hoe je een specifieke taak moet uitvoeren en je krijgt een antwoord dat is opgebouwd uit duidelijke stappen. ideaal om je stap voor stap de weg te laten wijzen door een bedrijfsapplicatie of door een bedrijfsproces. maar ook bij het uitvoeren van fysieke handelingen zoals het verlenen van zorg, het werken met een specifiek apparaat of het aanvragen van verlof.  

vraag en antwoord

AI Vraag & antwoord

stel PAItello Vraag & Antwoord een specifieke vraag en je krijgt iets meer informatie dan bij de Chat, die kort en bondig antwoord.

dit type gaat er namelijk vanuit dat je net even wat meer over het onderwerp wil weten.

wil je nog méér achtergrond informatie over het onderwerp, stel je de vraag dan aan het type Inzichten. 

inzichten

AI Inzichten

PAItello Inzichten is als een wikipedia. het vertelt je alle informatie die het over het gevraagde onderwerp heeft. Indien je een vervolgvraag stelt, zal het de vervolgvraag als aparte vraag behandelen. het verschil met chat is, dat bij chat altijd wordt voortgeborduurd op de eerdere vragen en antwoorden uit de chat. 

inzichten

AI Teksten schrijven

PAItello kan helpen bij het schrijven van teksten zoals e-mails of verslagen. Hoe meer bedrijfsspecifieke kennis PAItello krijgt, des te inhoudelijker en gedetailleerder de teksten kunnen worden opgesteld. PAItello kan worden getraind in het resultaat dat wordt gegenereerd. Met elkaar bespreken we de wensen, doelen en de mogelijkheden.

bottom of page